Gør dig klar til Black Friday 2022!

Black Friday har efterhånden etableret sig som en tradition i Danmark, hvor butikker og webshops byder ind med vanvittige tilbud og rabatter. Det er dagen, hvor du kan spare lidt ekstra på julegaverne eller forberede dig selv på en ny og mere opdateret garderobe. Og den 25. november 2022 er næste kulørte fredag, som vi alle kan se frem til. Men hvordan kan du forberede dig på en dag som denne? Hvordan kan du være klar til at shoppe løs og være sikker på, at du får fat i de bedste tilbud? Det vil jeg tage dig igennem i denne blogpost.


Først og fremmest bør du sørge for at undersøge, hvilke butikker og webshops der deltager i Black Friday. Mange steder annoncerer allerede på forhånd, hvad deres tilbud vil være, og hvor de kan findes. Det kan du finde på deres hjemmesider, og det er en god idé at samle alle de brands, du kunne tænke dig at besøge, i en liste. Det vil også give dig mulighed for at planlægge tidsbestemte indkøb, hvis du for eksempel har kun et par timer til rådighed på dagen.


Når du har din liste over butikker og webshops, kan du begynde at sammenligne priser og produkter på de ting, du gerne vil købe. Det betyder, at du kan oprette en liste over dine ønsker og nøje overveje, om du skal købe dem nu eller vente til Black Friday. Sørg for at læse produktbeskrivelserne grundigt og tjek, om der findes bedre tilbud på samme produkt et andet sted. 

En god idé er også at abonnere på de butikkers nyhedsbreve og følge dem på sociale medier. På den måde kan du fange de bedste tilbud, og måske endda modtage eksklusive tilbud, som kun deres loyalitetskunder kan få glæde af.


Husk at være forberedt og klar til at skynde dig. Black Friday kan være kaotisk, så tag fridagen, og hav et behageligt og praktisk outfit på. Det kan også hjælpe at tage ledige poser med, så du nemt kan bære dine nye indkøb, da mange butikker vil have køer og kan være uorganiserede på dagen. Hvis du foretrækker at handle online, så husk at have dine loginoplysninger klar og dine betalingsoplysninger opdateret. Tjek også, om der er gratis fragt til rådighed på tilbudsdagen.


Blog Body: Det sidste tip er at huske på, at Black Friday ikke nødvendigvis behøver at resultere i købt, men dumt. Det er nemt at lade sig friste og købe ting, man faktisk ikke har brug for, udelukkende fordi de er tilbud. Derfor er intentionerne afgørende. Gå efter de ting, du virkelig har brug for, og som du vil have glæde af i lang tid. Glem også ikke gavekort eller experience-pakker, som er perfekt til de personer, du ikke ved, hvad du skal købe til.


Med disse fem tips er du nu klædt på til at tackle Black Friday 2022. Forskellige forberedelser som udarbejdelse af butikker til besøg, at sammenligne priser og produkter, følg din ønskeliste og opdatere dine oplysninger og intentioner under shopping kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dagen. Så få en god kop kaffe, slappe af og gør dig klar til at spare penge, og ånden i julen. Happy shopping!