4 brands du ikke må misse

Vi kender det alle sammen. Hver gang vi shopper, går vi de samme ruter ind i de samme butikker, hver evig eneste gang. Vi er alle vanedyr og derfor er vores tendenser ikke unormale, de er bare kedelige! Ofte har man brug for at modtage et lille skub for at sætte gang i nye oplevelser, og det er netop, hvad jeg har tænkt mig at give dig i denne artikel. Jeg har nemlig samlet 4 brands, som du med stor sandsynlighed har hørt om, men ikke har aflagt et visit hos.

Wood Wood

Når man nævner mærket Wood Wood, så bliver det oftest forbundet med street style og dyre prismærker. Dette er dog kun forholdsvis korrekt, da firmaet formår at levere produkter af høj kvalitet til en rigtig fin pris. I år har Wood Wood skabt en kollektion, der udstråler elegance, sport og enkelthed, og derfor er jeg faldet pladask for den. Uanset om du er mand eller kvinde, kan du finde items som vil passe ind i netop din garderobe og sørge for, at du uden tvivl er med på moden.

Adidas

I år dikterer moden et sporty look, og derfor er Adidas absolut på hjemmebane. Med deres evne til at kreere items, der nærmest opnår hellig status, er de selvfølgelig et af mine yndlingsmærker i år 2017. Udover de klassiske Conditivo træningsbukser, så har de lavet unikke items, som folk i hele verden jubler over. De har altså virkelig levet op til deres status som sportsbrand, i året hvor moden stod i sportens tegn.

Rihanna x Puma

Det er ingen hemmelighed, at jeg er ganske stor fan af Fenty kollektionen fra Puma, hvor sangerinden Rihanna er designeren bag. Den første store kollektion indeholdt bl.a. de meget populære og hurtigt udsolgte ? Fenty Creepers?, som nu er blevet efterfulgt af endnu et smukt design i den nye 2017-kollektion. Her samarbejder Rihanna igen med Puma, hvor den nye Fenty kollektion nu også kan skrive tøj og accessories på cv?et. Kollektionen er speciel, fordi den formår at fange det look, som Rihanna altid har stået for; nemlig sporty og elegance.

Paul Smith

Hvis du ikke er bekendt med dette mærke, er det en grusom fejl. Paul Smith har i år for alvor slået sig fast på den danske modescene, og det er ikke uden et godt grundlag, at jeg vælger at fremhæve netop dem. De skaber tøj, der har deres helt eget unikke look, samtidig med at det er ufatteligt moderne og tidssvarende. Derudover er deres tøj skabt med en utrolig kvalitet, man ikke ser andre steder, hvert fald ikke i samme prisklasse. Jeg råder dig derfor kraftigt til at tjekke deres kollektioner ud! Du vil ikke fortryde det.